Webinarium pn. „Nowe trendy w rehabilitacji” oraz spotkania B2B z norweskimi firmami – 8 października 2020 r.

Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości zaprasza do udziału w webinarium pn. „Nowe trendy w rehabilitacji”  oraz spotkaniach b2b z norweskimi firmami w ramach Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014-2021 oraz Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego 2014-2021.

Wydarzenie odbędzie się 8 października 2020 r. jest kierowane do firm, które mają pomysł na wspólne przedsięwzięcie biznesowe z partnerem norweskim, w szczególności w następujących obszarach:

– sektor rehabilitacji i opieki społecznej;
– sprzęt rehabilitacyjny i ortopedyczny, protezy;
– wyposażenie ośrodków rehabilitacyjnych, sanatoriów, uzdrowisk, ośrodków medycyny sportowej i uzdrowisk;
– sprzęt jednorazowy;
– nowoczesne metody leczenia;
– innowacyjne rozwiązania poprawiające kondycję i komfort życia.

Spotkania indywidualne z wybranymi przedsiębiorcami z Norwegii będą poprzedzone webinarium, podczas którego uczestnicy wysłuchają prelekcji dotyczących współczesnych wyzwań dla rehabilitacji i polsko-norweskich dobrych praktykach w tym zakresie.

Udział w webinarium i spotkaniach b2b jest bezpłatny. Oficjalnymi językami wydarzenia są język angielski i polski.

Wydarzenia organizuje Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP) oraz Innovation Norway, partnerem jest Krajowa Izba Fizjoterapeutów.
Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do wyboru uczestników, których profile najlepiej odpowiadają oczekiwaniom strony norweskiej.

Wszystkich zainteresowanych uprzejmie prosimy o wypełnienie formularza rejestracyjnego (w języku angielskim): https://new-trends-in-rehabilitation-2020.b2match.io/ do dnia 6 października 2020 r.