Hybrydowe spotkania brokerskie SlovakiaTech Business & Technology Matchmaking 2022, Koszyce, 20 – 21 września 2022 r.

Ośrodek Enterprise Europe Network przy Politechnice Koszyckiej organizuje hybrydowe spotkania kooperacyjne podczas konferencji SlovakiaTech. Tematami przewodnimi konferencji będzie zrównoważony rozwój, łączność i długowieczność. Wybrane branże to technologie zeroemisyjne (źródła energii, pojazdy), przechowywanie energii, chemia i rolnictwo o niskim śladzie węglowym, satelity komunikacyjne, transport, turystyka, lotnictwo, czyszczenie kosmosu, internet rzeczy w medycynie (IoMT), zdalne monitorowanie pacjentów, wirtualna i rozszerzona rzeczywistość (VR, AV), aplikacje mobilne w medycynie.

Spotkania odbędą się 20 i 21 września 2022r. w Parku Kultury (Kukucinova 2) w Koszycach. Więcej informacji o konferencji SlovakiaTech na stronie: www.slovakiatech.sk

Adresaci spotkań:

• małe i średnie przedsiębiorstwa (MŚP),
  • uczelnie, centra badawcze
  • organizacje pozarządowe
  • inne podmioty poszukujące partnerów zagranicznych.

Udział bezpłatny. Dalsze informacje oraz rejestracja online (do 4 września) na stronie:

Regionalny Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości jest partnerem spotkań. Przy rejestracji prosimy wskazać Fundację jako Local Support Office.