Spotkania kooperacyjne branży nauk o życiu Meet in Italy for Life Sciences 2019, Triest, 16 – 18 października 2019 r.

Regionalny Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości zaprasza

na 6. edycję międzynarodowych spotkań kooperacyjnych, organizowanych przez włoskich partnerów sieci. Tegoroczne wydarzenie będzie miało miejsce w Trieście, w Arena Science Park, Molo IV – Corso Camillo Benso Conte di Cavour, 3. Formuła spotkań będzie podobna do poprzednich edycji: 2-3 dni na spotkania dwustronne, międzynarodowa konferencja (16 października), warsztaty tematyczne i szkolenie dla startupów (18 października).

Sektory  Uczestnicy
·         urządzenia medyczne
·         farmaceutyka i biotechnologia
·         ICT dla zdrowia
·         nutraceutyki
·         firmy
·         start-upy
·         publiczne i prywatne organizacje badawcze
·         inwestorzy
·         klastry, agencje i organizacje zajmujące się innowacjami

Korzyści z udziału w MIT4LS2019:

– udział jest bezpłatny. Uczestnik rejestruje swój profil kooperacyjny, który może być aktualizowany w dowolnym czasie.

– wyjątkowa możliwość poznania i znalezienia partnerów do współpracy biznesowej, umów licencyjnych, joint ventures, współpracy badawczej, projektów europejskich, inwestycji;

– bezpłatna promocja organizacji i jej profilu kooperacyjnego, który jest widoczny online na stronie wydarzenia przez 2 lata;

Szczegóły na stronie https://meetinitalylifesciences.eu/

Rejestracja poprzez stronę: https://trieste2019.mit4ls.b2match.io

Termin: do 7 października 2019r.

Wydarzenie jest promowane i wspierane przez różne organizacje sektora nauk o życiu i inne o zasięgu regionalnym i światowym.

Firmom z regionu łódzkiego udzielamy wsparcia w przygotowaniu profili kooperacyjnych i rejestracji. Kontakt: tel. 42 630 36 67, fundacja@frp.lodz.pl