Spotkania B2B podczas DroneTech World Meeting, Toruń, 18-19 października 2019 r.

Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości w Łodzi w imieniu głównego organizatora, Toruńskiej Agencji Rozwoju Regionalnego, zaprasza przedstawicieli branży dronowej oraz branż związanych z technologią lotów bezzałogowych do udziału w międzynarodowych spotkaniach kooperacyjnych, które odbędą się 18-19 października 2019 r. w Arenie Toruń, w ramach DroneTech World Meeting 2019.

Spotkania kooperacyjne to jedna z najbardziej powszechnych i cenionych form pozyskiwania stałych, międzynarodowych oraz regionalnych kontaktów biznesowych.
Podczas spotkań odbywa się seria uprzednio zaaranżowanych rozmów bilateralnych.

W celu zgłoszenia firmy/instytucji do udziału w spotkaniach należy dokonać bezpośredniej rejestracji na stronie:
do dnia 17 października 2019 r.
Po zaakceptowaniu profilu kooperacyjnego przez administratora można zapraszać do spotkań innych uczestników, a także akceptować lub odrzucać otrzymane zaproszenia. Przed wydarzeniem właściciel profilu otrzyma drogą mailową spersonalizowany plan spotkań.

Udział w spotkaniach jest bezpłatny!

Więcej informacji o samych targach dronowych na stronie internetowej: http://dronetech-poland.com/

Firmom z regionu łódzkiego wsparcia w przygotowaniu oferty/zgłoszenia udziela Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości – partner spotkań.
Kontakt: tel. 42 630 36 67, fundacja@frp.lodz.pl