Międzynarodowe spotkania B2B 5 czerwca 2018r. Taipei (Tajwan)

Enterprise Europe Network Tajwan współorganizuje z UE „Europejski Tydzień Innowacji”, 4-8 czerwca 2018 r. , podczas targów COMPUTEX2018, a międzynarodowe spotkania B2B zaplanowane są na 5 czerwca. Jest to doskonała okazja dla innowacyjnych MŚP, klastrów i instytucji badawczych poszukujących technologii i partnerów biznesowych. Tegoroczne wydarzenie matchmaking skupi się na następujących tematach: 1. ICT, 2. Circular Economy, 3. Energia wiatrowa.

Data wydarzenia: 5 czerwca 2018 r. (drugi dzień Europejskiego Tygodnia Innowacji)

Miejsce: Sala 504, Taipei World Trade Center Nangang Exhibition Hall 1

Jak się zarejestrować:

1. Zarejestruj się online za pomocą poniższego linku https://eu-taiwan-2018.b2match.io/
  2. Zaplanuj swój udział – 5 czerwca 2018 r. Kojarzenie firm i klastrów
  3. Uzupełnij swój profil
  4. Wróć na stronę główną, przejdź do Uczestnicy, aby wybrać interesujące Cię profile i wysłać zaproszenia na spotkanie
  5. Sprawdź swój osobisty harmonogram spotkań przed wydarzeniem

Europejski Tydzień Innowacji jest wspólną inicjatywą Komisji Europejskiej, Biura Handlu Zagranicznego Tajwanu (BOFT) i Enterprise Europe Network (EEN). Wydarzenie jest koordynowane przez TAITRA (EEN Taiwan) i będzie zawierało szereg seminariów dotyczących Circular Economy, inteligentnej mobilności, inteligentnej produkcji, energii wiatrowej, klastrów, urządzeń medycznych, 5G i programu „Horyzont 2020” (unijny program ramowy w zakresie badań i innowacji). W dniu 5 czerwca odbędą się spotkania kojarzące B2B, B2C i C2C (C as cluster), które połączą tajwańskie i europejskie MŚP, klastry i instytuty w celu ułatwienia współpracy biznesowej, wymiany technologii i współpracy w zakresie innowacji.

Dodatkowych informacji udziela filia Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) Przedstawicielstwo w Polsce (http://warsaw.taiwantrade.com.tw)

Osoba kontaktowa: Pani Emilia Cieślak-Aung, tel. 22 370 52 11