Kreatywnie o biznesie podczas festiwalu DYSONANSE ŁDZ – Łódź, 13 listopada 2019 r.

Regionalny Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości zaprasza na konferencję DYSONANSE ŁDZ, która odbędzie się 13 listopada 2019r. w godz. 12.00 – 20.00 w przestrzeni Art Inkubatora w Łodzi (ul. Tymienieckiego 3). Organizatorami wydarzenia są Agencja Publicon i Łódź Design Festiwal a Miasto Łódź jest partnerem strategicznym.

Konferencji zgromadzi wywodzące się z Łodzi osobistości oraz przedstawicieli branży kreatywnej, technologicznej, influencerów i Youtuberów, ekspertów. Uczestnicy będą mieli okazję poznania najlepszych praktyk w zakresie biznesu, marketingu, działalności w internecie, a także dowiedzieć się, co region łódzki oferuje dla przyszłych przedsiębiorców.

Podczas festiwalu uczestnicy będą mogli wybrać jedną z sześciu tematycznych sal – Idee Fixe, YouTube, Dysonanse7on7, Łódź EXPO, Komunikacja i Design. W każdej z nich odbędą się 20-minutowe prelekcje, dyskusje i warsztaty.

W strefie wystawienniczej konferencji znajdzie się stoisko informacyjno-promocyjne naszego ośrodka, sponsora festiwalu.

Więcej szczegółów na strona internetowej wydarzenia: http://dysonanse.pl

Informacja prasowa do pobrania tutaj.