Stoisko narodowe w ramach Branżowego Programu Promocji IT/ICT, Pioneers Festival, Wiedeń, 9 – 10 maja 2019r.

Regionalny Ośrodek Enterprise Europe Network informuje, że Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości organizuje stoisko informacyjno-promocyjne podczas Pioneers Festival w Austrii (9-10 maja 2019 r., Wiedeń), jednego z największych w Europie wydarzeń dedykowanych startupom. Polskie firmy z branży ICT będą mogły promować swoją ofertę na stoisku, w tym prezentować materiały promocyjne (drukowane i multimedialne) oraz korzystać z dostępnej na stoisku strefy do spotkań b2b. PARP zapewni bezpłatny transport materiałów z Polski na stoisko, jednak nie pokrywa kosztów związanych z osobistym udziałem przedstawicieli firm w wydarzeniu.

Możliwość promocji na polskim stoisku na Pioneers Festival adresowana jest w szczególności do startupów.

Więcej informacji na temat stoiska na stronie: https://ict.trade.gov.pl/pl/aktualnosci/293546,polskie-stoisko-na-pioneers-festival-2019.html

Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt w celu ustalenia szczegółów. Regionalny Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości. Kontakt: tel. 42 630 36 67, fundacja@frp.lodz.pl