Spotkania kooperacyjne Green Ventures 2018, Poczdam, 6 – 8 czerwca 2018r.

Izba Przemysłowo-Handlowa w Poczdamie wraz z partnerami z Enterprise Europe Network z Berlina i Lipska ma  przyjemność zaprosić do udziału w 21. już edycji Międzynarodowej Giełdy Kooperacyjnej B2B firm i organizacji z branży energetycznej, ochrony środowiska i budownictwa niskoenergetycznego. Green Ventures 2018, która odbędzie się w dniach 6 – 8 czerwca  2018r. w Poczdamie.

Zaproszenie do udziału w konferencji kierowane jest do firm z sektora energetyki i ochrony środowiska (dla wody, powietrza i gleby, energii i budownictwa, recyklingu i materiałów odnawialnych).

Celem spotkań jest zainicjowanie biznesu ponad granicami poprzez umożliwienie bezpośredniego kontaktu partnerom zagranicznym. Dzięki wcześniej zaplanowanym dwustronnym spotkaniom biznesowym, małe i średnie firmy mają możliwość pozyskać wyczerpujące informacje na temat różnych rynków zagranicznych oraz zbudować konkretne kontakty biznesowe.

Partnerem tegorocznej edycji imprezy Green Ventures jest Hiszpania..

Miejsce:

Kongresshotel Potsdam, Am Luftschiffhafen 1, 14471 Potsdam

Program Konferencji, a także informacje na temat wycieczek tematycznych dla uczestników Konferencji do firm w regionie Brandenburgii dostępne są na stronie

www.green-ventures.com

Rejestracja online odbywa się poprzez stronę https://green-ventures-2018.b2match.io/

Koszt udziału: 50 EUR

Termin rejestracji: 15 maja 2018r.

Regionalny Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości jest partnerem spotkań. Firmom z regionu łódzkiego udzielamy wsparcia w przygotowaniu profili kooperacyjnych i rejestracji. Kontakt: tel. 42 630 36 67, fundacja@frp.lodz.pl