Giełda kooperacyjna ESEF, 20 – 23 marca 2018r., Utrecht (Holandia)

Ośrodek sieci Enterprise Europe Network przy Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości zaprasza do udziału
w giełdzie kooperacyjnej odbywającej się w ramach targów wystawienniczych ESEF
(European Subcontracting and Engineering Fair),
w dniach 20-23 marca 2018 r., w Utrecht (Holandia)

Wydarzenie to ma charakter spotkań stolikowych, które odbywają się na terenie targów (każde spotkanie trwa do 30 min.).

Każdy uczestnik wybiera z listy zarejestrowanych firm tych uczestników, z którymi chce się spotkać podczas giełdy. Na podstawie wzajemnie dokonanych wyborów, system match-makingowy tworzy indywidualne harmonogramy spotkań (harmonogram zawiera informacje o godzinie spotkania, numerze stolika i nazwie firmy, z którą spotkanie się odbędzie). Dodatkowo, firma ma możliwość udziału w targach w charakterze zwiedzającego, co również zwiększa szansę na znalezienie nowych partnerów biznesowych, zapoznanie się z najnowocześniejszymi trendami i technologiami związanymi z branżą.

Giełda kooperacyjna przeznaczona jest dla przedstawicieli firm i innych podmiotów działających w następujących sektorach:

• Druk 3D,
  • Przemysł gumowy i tworzyw sztucznych,
  • Kompozyty,
  • Wzornictwo przemysłowe/rozwój produktu,
  • Oprogramowanie (systemy ERP i CAD),
  • Urządzenia i części precyzyjne.

Więcej informacji na temat giełdy oraz targów znajdą Państwo na stronie internetowej projektu:

Osoba kontaktowa: Pani Agnieszka Pomianowska, tel. 22 432 83 74