Spotkania kooperacyjne na Luksemburskich Dniach Internetu, 14 – 15 listopada 2017r.

Data publikacji: 2017-09-14

Ośrodek Enterprise Europe Network przy Izbie Przemysłowo - Handlowej Wielkiego Księstwa Luksemburg wraz z Fundacją Rozwoju Przedsiębiorczości w Łodzi jako partnerem imprezy zapraszają polskich przedsiębiorców do udziału w międzynarodowych spotkaniach kooperacyjnych, które odbędą się 14 - 15 listopada 2017r.
Organizowane przez LU-CIX The Luxembourg Internet Days (www.luxembourg-internet-days.com) to kluczowe wydarzenie dla profesjonalistów sektora ICT. Charakteryzuje się udziałem wysokiej klasy mówców, starannym doborem tematów oraz technicznym i pragmatycznym podejściem. Krajem partnerskim wydarzenia jest Kanada.

Główne tematy konferencji to:

• cyfryzacja – jak MŚP mogą skorzystać ze wzrostu cyfrowego świata
  • ataki DDoS (rozproszona odmowa usługi), które nasilają się i stanowią rosnące zagrożenie dla światowej gospodarki, nie tylko w dziedzinie ICT.

Korzyści z udziału

• dwudniowy program intensywnych spotkań biznesowych
  • możliwość budowy relacji i partnerstw w sektorze ICT
  • doskonała możliwość poznania liderów cyfryzacji, menedżerów innowacji, badaczy, start-upów itp.
  • możliwość znalezienia właściwego partnera biznesowego.
  • Warunki udziału:
    Pierwszy reprezentant firmy: 100 EUR netto (drugi uczestnik 75 EUR)

Więcej informacji i rejestracja online na http://www.een-matchmaking.com/lid2017

Firmom z regionu łódzkiego bezpłatną pomoc w przygotowaniu profili oferuje Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości w Łodzi, oficjalny partner spotkań. Kontakt: tel: + 42 630-36-67; e-mail: fundacja@frp.lodz.pl