Giełda kooperacyjna podczas 2nd DroneTech World Meeting, Toruń, 5-6 października 2017r.

Data publikacji: 2017-08-29

Ośrodek Enterprise Europe Network przy Toruńskiej Agencji Rozwoju Regionalnego zaprasza przedstawicieli branży dronowej oraz branż związanych z technologią lotów bezzałogowych do udziału w Międzynarodowej Giełdzie Kooperacyjnej, która odbędzie się 5-6 października 2017 r. w Arenie Toruń w ramach 2nd DroneTech World Meeting 2017.

Spotkania kooperacyjne to jedna z najbardziej powszechnych i cenionych w Europie form pozyskiwania stałych, międzynarodowych oraz regionalnych kontaktów biznesowych. Podczas giełdy odbywa się seria uprzednio zaaranżowanych rozmów bilateralnych. W celu zgłoszenia firmy/instytucji do udziału w spotkaniach należy dokonać bezpośredniej rejestracji na stronie: https://dronetech.b2match.io/ do dnia 24 września 2017r

Udział w spotkaniach jest bezpłatny!

Więcej informacji o samych targach dronowych na stronie internetowej: http://dronetech-poland.com/

Firmom z regionu łódzkiego wsparcia w przygotowaniu oferty/zgłoszenia udziela Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości – partner spotkań. Kontakt: tel. 42 630 36 67, fundacja@frp.lodz.pl