Spotkania kooperacyjne podczas Międzynarodowych Targów Kolejnictwa TRAKO 2017, Gdańsk, 26 - 28 września 2017r.

Data publikacji: 2017-08-28

Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości w Łodzi zaprasza do udziału w spotkaniach kooperacyjnych podczas 12. Międzynarodowych Targów Kolejnictwa TRAKO w Gdańsku w dniach 26 - 28 września 2017r. Głównymi organizatorami spotkań są partner Enterprise Europe Network Berlin-Brandenburg z Poczdamu (WFBB) oraz Klaster Transportu, Mobilności i Logistyki Berlin-Brandenburg.

Targi TRAKO odbywają się co dwa lata i są największą i najbardziej prestiżową imprezą branży kolejowej w Centralnej i Wschodniej Europie. To doskonała okazja do promocji transportu szynowego (koleje i tramwaje), przesyłania towarów i logistyki oraz najnowszych technologii w sektorze.

Więcej informacji na temat targów na stronie: http://trakofair.com

Uczestnicy
Spotkania przeznaczone są dla szerokiego kręgu podmiotów, takich jak: start-upy, firmy, uczelnie, naukowcy, klastry z całej Europy. Szczególnie zaproszeni są wystawcy i profesjonaliści związani z produktami i usługami, sieciami, logistyką i taborem kolejowym. Przy wyznaczonych stolikach w ciągu dwóch dni odbywać się będą wcześniej umówione rozmowy (20 - 30 minut). Dzięki udziałowi w spotkaniach możliwe jest nawiązanie międzynarodowych kontaktów biznesowych bez wyjeżdżania z Polski.
Udział w spotkaniach jest bezpłatny, ale wymagana jest rejestracja (do 24 września 2017r.).

Szczegółowe informacje i rejestracja online: https://www.b2match.eu/trako2017 Lista zarejestrowanych uczestników jest dostępna na ww. stronie.

Lokalizacja
AMBEREXPO
ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk