Spotkania kooperacyjne RENEXPO® Poland 2017, Warszawa, 25 – 26 października 2017r.

Data publikacji: 2017-07-12

Ośrodek Enterprise Europe Network działający przy Podlaskiej Fundacji Rozwoju Regionalnego zaprasza do udziału w 7. Spotkaniach Kooperacyjnych organizowanych w dniach 25-26 października 2017 r. w Warszawie. Spotkania odbędą się w trakcie Międzynarodowych Targów Energii Odnawialnej i Efektywności Energetycznej RENEXPO® Poland. Przy wyznaczonych stolikach w ciągu dwóch dni odbywać się będą wcześniej umówione rozmowy (30 minut). Dzięki udziałowi w spotkaniach możliwe jest nawiązanie międzynarodowych kontaktów biznesowych bez wyjeżdżania z Polski.

Korzyści:

• możliwość spotkania potencjalnych partnerów do współpracy,
  • zapoznanie się z nowymi trendami i technologiami w branży,
  • znalezienie nowych rozwiązań dla swoich pomysłów i projektów,
  • wymiana informacji na poziomie międzynarodowym,
  • znalezienie partnerów do wspólnych projektów.

Uczestnicy

Architekci, instalatorzy, prosumenci, planiści i projektanci instalacji odnawialnych źródeł energii (OZE), producenci i dystrybutorzy, konsultanci ds. energii, audytorzy energetyczni, koncerny energetyczne, rolnicy, leśnicy, badacze tematu i naukowcy, organizacje finansowe, właściciele małych i średnich przedsiębiorstw, klastry, inwestorzy, przedstawiciele branży hotelarskiej, przedstawiciele władzy publicznej, w tym: ministerstwa, samorządy, władze wojewódzkie i in.

Koszty

Udział w imprezie jest bezpłatny. Koszty ponosi ośrodek EEN przy Podlaskiej Fundacji Rozwoju Regionalnego.

Lokalizacja

Warszawskie Centrum EXPO XXI Sp. z o. o. ul. Prądzyńskiego 12/14 01-222 Warszawa

Rejestracja – 4 proste kroki do międzynarodowego sukcesu - Rejestracja profilu kooperacyjnego do 20 października 2017r.

• Wybór partnerów do spotkań biznesowych
  • Akceptacja lub odrzucenie zaproszeń do rozmów
  • Udział w giełdzie kooperacyjnej RENEXPO 2017.

Szczegółowe informacje i rejestracja online: https://www.b2match.eu/renexpo-pl-2017 Lista zarejestrowanych uczestników jest dostępna na ww. stronie.

Więcej informacji na temat targów na stronie: www.renexpo-warsaw.com

Firmom z regionu łódzkiego wsparcia w przygotowaniu oferty/zgłoszenia udziela Ośrodek Enterprise Europe Network przy Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości – partner spotkań.

Kontakt: tel. 42 630 36 67, fundacja@frp.lodz.pl