Polsko-Kazachstańskie Forum Gospodarcze, 6 września 2017 r., Astana, Kazachstan

Data publikacji: 2017-07-07

Ministerstwo Rozwoju, Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości oraz Krajowa Izba Gospodarcza zapraszają przedsiębiorców, przedstawicieli administracji centralnej i regionalnej oraz członków instytucji otoczenia biznesu do wzięcia udziału w misji gospodarczej do Kazachstanu organizowanej w związku z Polsko-Kazachstańskim Forum Gospodarczym.

Forum odbędzie się z udziałem najważniejszych przedstawicieli władz państwowych, w dniu 6 września 2017 r., w Astanie. Wydarzenie to stanowi kluczowy element obecności Polski w Międzynarodowej Wystawie Astana EXPO 2017.

Do udziału w Forum zapraszamy wszystkich zainteresowanych przedsiębiorców, w szczególności reprezentujących następujące branże:

• odnawialne źródła energii (w tym energetyka wiatrowa, technologie związane z przetwarzaniem biomasy i wytwarzaniem energii z odpadów pochodzenia zwierzęcego i roślinnego),
  • energetyka tradycyjna i przyszłość technologii wytwarzania energii z węgla,
  • nowoczesne technologie wydobywcze, maszyny i urządzenia górnicze,
  • czyste technologie węglowe,
  • klastry energetyczne,
  • budownictwo i rewitalizacja terenów poprzemysłowych,
  • digitalizacja rynku energii.

oraz inne branże, nie wpisujące się bezpośrednio w tematykę Astana EXPO 2017 m.in.

• sektor spożywczy,
  • maszyn rolniczych,
  • chemiczny,
  • farmaceutyczny

Do udziału w Forum zaproszeni są także przedstawiciele instytucji otoczenia biznesu oraz innych organizacji W ramach Forum zorganizowane zostaną panele dyskusyjne oraz sesje spotkań B2B dla firm polskich i kazachstańskich.

Formularz zgłoszeniowy wydarzenia dostępny jest W TYM MIEJSCU

Agenda wydarzenia dostępna jest W TYM MIEJSCU.